Duisburglaan

No Review
Duisburglaan 23, Paramaribo, Suriname
€1,007,000 Kosten koper     3864m2
Size 0

Overview

Property ID:

Description

Kenmerken

Omschrijving

Het vastgoed object is gelegen aan de Duisburglaan 23 Floraprojekt te Paramaribo.

Het perceel is hoog gelegen en egaal. Er zijn 3 opstallen op het terrein. Het terrein is volledig omrasterd. Er is een betonnen verharding op het terrein dat als stenen opslag diende. Er is een binnen weg geprojekteerd op het terrein vanaf de hoofd ingang aan de Duisburglaan naar de 3 opstallen.

De opstallen zijn:

Een laagbouw kantoorgebouw afmeting 9.5m x 11.35m totaal 108m², met een schild dak.

Het gebouw is aan de linker voorzijde op het terrein gesitueerd. Rondom het gebouw is een verharde looppad met straatstenen 30x30cm aangelegd.

Een loods / magazijn gebouw afmeting 15.1 m x 25.5 m x 6 m (breedte x lengte x hoogte), totaal 385 m². Het magazijn gebouw is rechts achter op het terrein gesitueerd.

Een open loods afdak afmeting 10.5 m x 19.5 x 4 m hoog met twee zijvleugels van 4m x10m x 3m hoog en 7m x 13,2m x 3m hoog, totaal 337 m².Het gebouw is rechts-midden op het terrein gesitueerd.

Het perceel is gelegen aan een belangrijke verbindingsweg bestemd voor industrieel gebruik. De Duisburglaan staat in verbinding met de hoofdwegen Coesewijnestraat en J. Lachmonstraat. Het object is met de auto, zwaar verkeer en openbaar vervoer te bereiken.

Winkels in de buurt zijn aanwezig.

Politie Nieuwe Haven is in de omgeving aanwezig.

Ziekenhuizen en dokters poli’s zijn ook in de omgeving.

Parkeer mogelijkheid is voldoende op de berm langs de Duisburglaan.

Het bedrijfterrein is heel goed gelegen. Het is goed bereikbaar voor Industrieel verkeer, personen (personeel)  verkeer, met de openbaar vervoer. Het bedrijfspand is dichtbij de Haven en dus een geschikte lokatie voor de handel. Het terrein is goed om uitbreidingen en/of aanpassingen te doen voor ander economisch gebruik. Het perceel heeft voldoende ruimte om bedrijfs aanpassingen en uitbreidingen te doen. Het moderniseren en herstellen van de opstallen is makkelijk uitvoerbaar en kan aangepast worden voor eventuele alternatieve economische activiteiten.

De bestemming voor Industrie is voordelig wettelijke basis voor bedrijvigheid op het perceel. Op geen 2 km afstand is de Zorg en Hoop vliegveld. Handelswaar kan makkelijk verder het binnenland op.

 

Voorzieningen:

Nutsvoorzieningen Elektra, water, telefoon netwerk aanwezig.

 

 

Overige informatie:

Stroom en water is al op het project aanwezig.

Bestanden en links

Perceelkaart

Financieringsmogelijkheden:

Niet Intern.

 

Contactgegevens

Details

 • Price
  €1,007,000 Kosten koper     3864m2
 • Property ID
  Property ID:
 • Woonoppervlakte
  Size 0
 • Land Area Size
  Land Area 3864 m2
 • Kamers
  Kamers
 • Slaapkamers
  Slaapkamers 0
 • Year Built
  Year Built
 • City Paramaribo
 • State Paramaribo District
 • Country Suriname

Reviews

Similar Properties